Lancia Fulvia Coupe serie 2

Lancia Fulvia Coupé (2e serie), jaar 1972.

Chassisnummer 818.630.028.144, motornummer 8181402239540. Kleur donkerbruin gecombineerd met een beige lederen interieur en zwart tapijt.

Deze prachtige Lancia Fulvia Coupé werd nieuw verkocht in Italië. In het jaar 1998 werd de auto geïmporteerd in Nederland.

De Nederlandse eigenaar heeft de auto in 2021 professioneel laten restaureren en reviseren (tellerstand 64.500) door een specialist; de facturen bedragen samen ongeveer € 35.000 – € 40.000. De auto is voorzien van nieuwe lak in de originele kleur, het interieur is vernieuwd (lederen bekleding gemonteerd), de motor, carburateurs en remmen zijn gereviseerd en veel onderdelen zijn vernieuwd zoals de uitlaat en schokdempers.

Deze Lancia Fulvia verkeert in een excellente en prachtige conditie en de kilometerteller geeft nu 69.950 aan, wat betekent dat de auto slechts 5.500 kilometer heeft gereden sinds de restauratie. De Lancia Fulvia Coupé is vormgegeven door Lancia-stylist Piero Castagnero, die ook de succesvolle Flavia- en Fulvia sedan-modellen ontwierp.

De Fulvia Coupé heeft een lichte en fraaie cockpit en de auto rijdt perfect. De Lancia Fulvia is een sportieve coupé, de ‘HF’-modellen waren in de jaren zestig en zeventig zeer succesvolle rallyauto’s. Tegenwoordig wordt de Fulvia Coupé bewonderd door mensen die houden van het prachtige design en de Italiaanse stijl, en door anderen die met hun Fulvia Coupé deelnemen aan in historische regelmatigheidsritten en toerevenementen.

Dit is uw kans om een prachtig exemplaar in uitstekende staat te kopen!

Deze Lancia is te koop bij Montagna d’Oro.

Merk Lancia
Model Fulvia
Kilometerstand Km 69.950

Vergelijkbare Auto's