Stalling

Montagna d’Oro, specialist in Italiaanse klassiekers en sportwagens zit centraal in Noord Nederland. In onze showroom in Oosterwolde hebben we ruimte gereserveerd voor betaalbare, professionele en veilige stallingsplaatsen voor klassiekers en sportwagens. Net zoals bij onze collectie auto’s staat ook hierbij kwaliteit en optimale service voorop.

Het is mogelijk uw klassieker of sportwagen bij Montagna onder optimale condities te stallen al v.a. € 75,- per maand, het hele jaar door als u dat wenst. De stallingsplaatsen zijn verwarmd en beveiligd!

Total care

Als aanvullende service kunnen er onderhouds-,  restauratie- en reparatiewerkzaamheden aan de auto worden verricht en kan Montagna actief zorg dragen voor het gebruiksklaar houden van uw klassieke automobiel. Hiervoor hebben we het  Total Care stalling concept ontwikkeld en werken we samen met de beste specialisten. Ook is het mogelijk dat de auto op afroep helemaal rijklaar op u staat te wachten. Een haal- en breng service behoort eveneens tot de mogelijkheden!

Het aantal stallingsplaatsen is echter beperkt. Informeer nu vrijblijvend naar de mogelijkheden en naar onze betaalbare tarieven (v.a. € 75,- per maand). Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.