Onderhoud

Een klassieker (al dan niet gerestaureerd) aanschaffen is één. Maar er voor zorg dragen dat de auto langdurig op een prettige en veilige wijze kan deelnemen aan het verkeer is een ander verhaal. Hiervoor is het nodig dat de auto geregeld zijn/haar beurten voor zowel het klein als het groot onderhoud krijgt.

De jaarlijkse APK keuring is ook voor klassiekers van toepassing. De merkdealer blijkt dan vaak niet het aangewezen adres te zijn: men beschikt niet meer over de specifieke kennis en de onderdelen van de oudere modellen. En vaak ontbreekt de interesse en passie. Bij ons ontbreekt die interesse niet, maar wel de vereiste technische kennis en vooral de tijd. Daarom hebben wij de perfecte partners gevonden in gerenommeerde monteurs die werkzaam zijn met de kennis, interesse en passie. Die opgegroeid zijn in de tijd van de carburateur’s en nog geen katalysatoren; zeg maar de “echte” auto’s.

Restauratie

Voor een deelrestauratie of een body off restauratie hebben wij een herstelbedrijf gevonden met gevoel en de passie ,die vereist is om de kwaliteit en orginaliteit van top klassiekers te waarborgen, zij beschikken over de modernste apparatuur en gebruiken de beste materialen en hanteren een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Wij van Montagna d’Oro maken graag in samenwerking met het autoherstelbedrijf een passende offerte om ook uw klassieker er weer tip top voor te zetten. U kunt met een gerust hart uw klassieker in de vertrouwde handen achter laten.

Levensduur

Ook of beter gezegd: Juist een klassieker ontkomt niet aan de “roestduivel”. Daarom hebben wij ook contact gelegd met één van de beste bedrijven op dit gebied, slechts een kwartier bij ons vandaan. Want uiteindelijk is elke klassieker een auto die gemaakt is om te blijven.