Alfa Romeo Giulia Super 1600 Bollino Oro

Een sublieme Alfa Romeo Giulia Super 1600 Bollino Oro van 1966 met slechts 74.481 km op de teller. De auto verkeert in een uitmuntende staat!
De auto heeft een complete renovatie gehad waarbij nergens op bezuinigd is. De auto is voor de verkoop klaargemaakt zodat de nieuwe eigenaar geheel kan genieten van deze fantastische Giulia Super 1600 Bollino Oro. Zowel de carrosserie als de techniek verkeren in een uitblinkende staat. De originele motor is gereviseerd en klinkt als muziek in de oren. 
Het onderstel van de auto is compleet vernieuwd, zo zijn er nieuwe veren en schokbrekers gemonteerd voor een strakke wegligging.
Prijs: € 38.950,-
(inclusief afleverkosten).

De verschillen tussen de Giulia TI en de 1300, zijn minimaal, maar precies genoeg om populairder te zijn dan welke uitvoering ook. Dit zit hem in de details, exact datgene waarmee de Bollino Oro zich weet te onderscheiden van alle andere Giulia’s.

Wilt u deze auto zelf ervaren of eerst meer informatie, neem dan gerust contact met ons of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken en u zelf te overtuigen van de kwaliteit van onze auto’s, die ook internationaal gezien scherp zijn geprijsd.

U bent van harte welkom !
Montagna d’Oro verkoopt aan zijn relaties klassieke Italiaanse auto’s, die in uitstekende staat verkeren. Dat is dan ook ons motto: “Kwaliteit, originaliteit en Service”. Italiaanse Klassieke auto’s te koop!

Merk Alfa Romeo
Model 164
Kilometerstand Km 74.481

Vergelijkbare Auto's