Alfa Romeo Alfetta GTV 2.0 Airco

Een prachtige Alfa Romeo Alfetta GTV 2.0 van 1976 met 71.290 km op de teller. De auto beschikt origineel over een verkoelende Airco (Aria condizionata) die nog uitstekend werkt. De door ons aangeboden GTV 2.0 is afkomstig van de 1e eigenaar “Pietro Gallettie” uit Raguso Italië, kocht deze prachtige GTV op 28 maart 1976. Het bijzondere en noem het uniek is de Autoclima. De auto in gedocumenteerd met een service boekje en garantie certificaat (inmiddels wel verlopen). De auto is werkelijk als nieuw en heeft een kilometerstand van 71.213 km origineel. De geweldige 2.0 Nord motor loopt zeer mooi!

Op basis van de in 1972 geïntroduceerde Alfetta introduceerde Alfa Romeo in 1974 de door Giorgetto Giugiaro ontworpen 4 persoons GT/GTV coupe. In eerste instantie met alleen een 1,8 die later werd vervangen door een 1,6 en 2.0. De grote facelift volgde in 1980 waarbij de auto werd aangepast naar de toen geldende mode. Kunststof bumpers en zijbeplating vervingen het voorheen gemonteerde chroom en het interieur werd zakelijker.

Bent u op zoek naar een klassieke Alfa Romeo in een sensationele toestand schroom dan niet om dit prachtexemplaar te komen bekijken. Neem plaats in het sportieve interieur en geniet van alle prachtige details, het stuur, de meters, met voor u de toerenteller, de snelheidsmeter zit in het midden, wat uiteraard erg bijzonder is.
Geniet van de krachtige en betrouwbare 2.0 Nord motor. Een grijns van oor tot oor en bewonderende blikken zullen uw deel zijn!

Merk Alfa Romeo
Model Alfetta
Kilometerstand Km 71.290

Vergelijkbare Auto's