Alfa Romeo Giulia 1300 NS

Alfa Romeo Giulia Nuova 1300 Super

Bouwjaar 1975 (eerste registratie 15 mei 1975). Kleur groen (Pino Verde) met een tweekleurig kunstleer/stof interieur in bruin/oker met zwart tapijt.

Deze prachtige Alfa Romeo Giulia is in december 2017 door Montagna d’Oro naar Nederland geïmporteerd, de auto wordt sinds 2018 gekoesterd door de huidige eigenaar. Deze prachtige Alfa Romeo Giulia Nuova verkeert in een prachtige, zeer originele en zeer goede staat!

De afgelezen kilometerstand is 37.740 kilometer en de auto is zeer goed onderhouden. De carrosserie is zeer solide en de passing van de plaatdelen is prachtig! De enige corrosieplek is te vinden aan de onderrand onder de voorbumper.

De vering is iets verlaagd, de ‘stance’ is geweldig en de rijbeleving geweldig! Het originele interieur verkeert in een onberispelijke staat, waardoor de passagiers een geweldige stap terug in de tijd beleven! De auto is voorzien van de originele 14-inch stalen wielen met Firestone 185/70 banden, twee op de portieren gemonteerde achteruitkijkspiegels, originele krik, reservewiel en een zeldzame compacte Voxson Tanga FM-radio met antidiefstalslede.

De werking van de radio kon niet vastgesteld worden. Dit is een fantastische Alfa Romeo Giulia Nuova in zeer goede conditie. Deze prachtige Alfa Romeo klassieker is klaar voor elk avontuur in de handen van een nieuwe eigenaar! Wordt afgeleverd na service beurt.

Deze Alfa Romeo is te koop bij Montagna d’Oro.
Prijs: € 21.950, -.

 

Merk Alfa Romeo
Model Giulia
Kilometerstand Km 37.740

Vergelijkbare Auto's