Alfa Romeo Alfasud Sprint Veloce 1.5

Deze tegenwoordig zeer zeldzame Alfa Romeo Alfasud Sprint werd op 16 november 1979 nieuw geleverd in Zwitserland. Op 26 maart 1981 werd de auto voor het eerst geregistreerd op naam van de heer A. Pocopio. Op 11 juni 1984 werd de auto geëxporteerd naar Italië waar deze in een Siciliaanse autoverzameling belandde. In september 2019 is de Alfa naar Nederland verscheept. Deze Alfasud Sprint Veloce verkeert in een prachtige en volledig originele conditie! Het originele interieur is uitstekend. De perfect roestvrije en keiharde carrosserie vertoont een ondiepe deuk in het linker voorspatbord, en de originele lak is nog in uitzonderlijk goede conditie! De onderkant van de auto toont zijn uitstekende conditie in alle eerlijkheid. De voorste wielkasten deels nieuw gelakt in de originele kleur, evenals kleine delen van de dorpels nabij de wielkasten. Deze Alfasud Sprint mag een echte “survivor” (overlever) worden genoemd in deze zeer goede conditie met slechts lichte sporen van eerder gebruik. Deze auto’s worden in onze moderne tijd zelden gezien en zijn echt zeldzaam. Deze prachtige tijdmachine rijdt en stuurt zeer goed, en de boxermotor klinkt geweldig! De auto wordt compleet geleverd met een “Alfa Storico” geboorteakte, nummer AS5611. Dit is een zeldzame kans om een Alfasud Sprint Veloce 1.5 in ongelooflijk goede en super originele conditie te bemachtigen! De auto wordt geleverd met Italiaanse registratie en papieren, deze super originele auto kan naar elk land wereldwijd worden geëxporteerd.

Prijs: € 16.950, -.

Alfa Romeo Alfasud Sprint Veloce 1.5, jaar 1979. Chassis (VIN) nummer 0505211X. Kleur bruin (Bruno Silento AR 834) gecombineerd met een bruin / okerkleurig interieur. Okergele stoffen stoelen, bruin tapijt en een bruin dashboard.

Als u vragen heeft over een auto of wanneer u een afspraak wilt maken neem dan contact op met dhr. Sako Timmer via 06 377 39 076 (telefoon / Whatsapp)

Merk Alfa Romeo
Model Alfasud
Kilometerstand Km 57.128

Vergelijkbare Auto's