Alfa Romeo GTV6 1986

Verkocht: Een sportieve en voortreffelijke origineel Nederlandse Alfa Romeo GTV6 2.5 van 1986 met 70.044 km op de teller. De auto is in een zeer nette staat en dankzij de kleur (Rosso Alfa) straalt de auto sportiviteit uit. De auto is afkomstig van de tweede eigenaar en rijdt voortreffelijk en dankzij de geweldige 2.5 V6 motor beleef je de emotie van de auto.

Op basis van de Alfa Romeo Alfetta berlina introduceerde Alfa in 1974 de door Giugiaro ontworpen GT/GTV coupe. In eerste instantie met 1,8 liter motor, later met 1,6 en 2.0 liter motoren. De grootste facelift vond plaats in 1980, het chroomwerk werd vervangen door kunststof bumpers en zijpanelen en het interieur werd veel zakelijker vormgegeven.

De door Busso ontworpen 2,5 liter V6 die uit de, een jaar eerder geïntroduceerde Alfa Sei, ontstond een instant klassieker en een van de meest gewilde Alfa Romeo’s, de GTV6. De combinatie van een modern, sportief gelijnde carrosserie met de jubelende toeren gretige V6 onder de motorkap maakten een auto die een liefhebber niet koud kon laten.

De Alfa Rosso GTV6 in ons assortiment is in 1986 in Nederland geregistreerd exemplaar en is afkomstig van de tweede eigenaar met net 70.000 Km op de teller. De auto verkeert in een geweldige staat, te verklaren omdat zowel de eerste als de tweede eigenaar groot Alfa liefhebber waren. Kosten nog moeite zijn gespaard om deze geweldige bolide in topconditie te houden.

Merk Alfa Romeo
Model GTV6
Kilometerstand Km 70.044 Km

Vergelijkbare Auto's