Alfa Romeo Alfetta GT 1.6

Betreft een prachtige Alfa Romeo Alfetta GT 1.6 van 1976 met slechts 92.423 Km (Origineel) op de teller. De auto is in het zeer fraaie “Blu Pervinca” uitgevoerd en beschikt over een prachtig origineel blauw lederen interieur dat in een zeer nette staat verkeert! De Alfetta GT is zoals de naam doet vermoeden een echte Gran Turismo, een sportief uiterlijk met geweldige prestaties maar is ook comfortabel voor lange en alledaagse ritten. De auto verkeert dan ook is een zeer nette staat en rijdt geweldig. De auto heeft weer een frisse apk en een gereviseerde versnellingsbak. Deze prachtige Alfetta GT heeft een 1,570 cc 4-cilinder motor met 109 pk.
Giugiaro zorgde voor het prachtige ontwerp en het design van de Alfetta GT.

Wilt u deze auto zelf ervaren of eerst meer informatie, neem dan gerust contact met ons of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken en u zelf te overtuigen van de kwaliteit van onze auto’s, die ook internationaal gezien scherp zijn geprijsd.

U bent van harte welkom !
Montagna d’Oro verkoopt aan zijn relaties klassieke Italiaanse auto’s, die in uitstekende staat verkeren. Dat is dan ook ons motto: “Kwaliteit, originaliteit en Service”. Italiaanse Klassieke auto’s te koop!

Merk Alfa Romeo
Model Alfetta
Kilometerstand Km 92.423

Vergelijkbare Auto's