Alfa Romeo 90 2.0 Iniezione

Zojuist in ons aanbod terecht gekomen! Een in bijna nieuwstaat verkerende Alfa Romeo 90 2.0 Iniezione van 1985 met slechts 53.000 Km op de teller. Betreft een 1e eigenaar auto afkomstig uit België.

De Alfa Romeo 90, werd van eind 1984 tot en met 1987 geproduceerd. Het is de opvolger van de sinds 1972 geproduceerde Alfa Romeo Alfetta. De 4,39 meter lange Alfa 90 heeft een dynamische voorspoiler die vanaf 80 km/h naar beneden komt en voor extra koeling van de motor en neerwaartse druk zorgt. Het interieur van de 90 is een stuk luxueuzer gemaakt ten opzichte van de Alfetta.

De auto is in een geweldig mooie staat en rijdt fantastisch. De auto is zeer goed onderhouden heeft recent een grote beurt gehad met onder andere 5 nieuwe Pirelli’s, een nieuwe uitlaat en een versnellingsbakrevisie waarbij alle syngromesringen vervangen zijn. Bij de auto zitten alle keuringsbewijzen, onderhoudsboekje, instructieboekje en folders. De lak van de auto is gepolijst waarbij kleine krasjes (door stilstand) uit de lak zijn gehaald.

De auto heeft een prachtig blauw stoffen interieur die met blauw leder is afgewerkt. Eenmaal achter het stuurwiel kunt u genieten van de iconische Alfa 90 en kunt u een comfortabele zithouding aanmeten door de elektrisch verstelbare voorstoelen.

De 1.962 cc motor injectie levert 128 pk. De injectiemotor is door een nokkenasversteller en een computergestuurde injectie (Bosch Motronic) zuiniger dan de andere motoren die voor de Alfa 90 beschikbaar zijn.

Merk Alfa Romeo
Model 164
Kilometerstand Km 53.136

Vergelijkbare Auto's