Lancia Gamma Coupé 2000

Een Lancia Gamma Coupé 2000 van 1979 met slechts 37.245 Km op de teller. Lancia heeft altijd een grote dosis luxe en verfijning gehad en deze chique coupé mocht dus zeker niet in ons assortiment ontbreken. Lancia heeft in z’n geschiedenis een traditie van knappe coupés, soms wat eigenzinnig gelijnd, maar de Gamma Coupé van 1977 door nagenoeg iedereen beschouwd als zeer geslaagd. Pininfarina mocht bij het ontwerp van de coupé zich helemaal laten gaan. De Gamma Coupé kon beschouwd worden als de opvolger van de Fiat 130 coupé, ook een Pininfarina-ontwerp.

Bij de lancering in 1977 leek de Gamma Coupé alles te kunnen bieden waar een luxe coupé voor stond. De pers gaf deze Lancia zeer goede recensies. Niet alleen voor het uiterlijk, maar ook voor het veercomfort, de wegligging en handelbaarheid. Dankzij de goede gewichtsverdeling had deze coupé een neutraal stuurkarakter.

Wilt u deze auto zelf ervaren of eerst meer informatie, neem dan gerust contact met ons of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken en u zelf te overtuigen van de kwaliteit van onze auto’s, die ook internationaal gezien scherp zijn geprijsd.

U bent van harte welkom !
Montagna d’Oro verkoopt aan zijn relaties klassieke Italiaanse auto’s, die in uitstekende staat verkeren. Dat is dan ook ons motto: “Kwaliteit, originaliteit en Service”. Italiaanse Klassieke auto’s te koop!

Merk Lancia
Model Gamma Coupé 2000
Kilometerstand Km 37.245

Vergelijkbare Auto's