Lancia Beta 1600 HPE (RIJKLAAR)

Een prachtig mooie en bijzondere Lancia Beta 1600 HPE van 1978 met 37.384 Km op de teller. De auto verkeert zowel technisch als geheel in één uitmuntende staat! De auto is in 1978 in Toscane in handen gekomen van de 1e eigenaar die de auto tot 2013 gekoesterd heeft waarna de auto in bezit is geraakt bij de 2e eigenaar in Duitsland. In 2015 is de auto in Nederland terecht gekomen waarbij deze eigenaar de auto technisch verbeterd heeft (rekeningen ter inzage mogelijk).

De auto heeft een originele aantoonbare km stand en is zeer goed onderhouden met APK rapporten en rekeningen. De auto is inmiddels een oldtimer zonder wegenbelasting. Betreft een originele Lancia Beta HPE in een uitzonderlijk mooie toestand. De auto is geheel roestvrij en is zeer fraai uitgevoerd met de kleur “Rosso York” die matcht met het okergele interieur.

De Lancia Beta HPE is een zeer sportieve, stijlvolle, praktische en vooral erg mooie auto! HPE staat voor High Performance Estate en is door de welbekende designer Pininfarina ontworpen. Zo is de HPE zeer praktisch door zijn neerklapbare achterbank waardoor de HPE een zeer grote bergruimte heeft. Deze HPE beschikt over de 1563cc 4-cilinder motor met 100 pk die fantastisch klinkt.

De auto is rijklaar en heeft een APK tot 21-05-2021.

Merk Lancia
Model Beta
Kilometerstand Km 37.384 Km

Vergelijkbare Auto's