Lancia Beta 1300 Coupe (RIJKLAAR)

Een bijzondere Lancia Beta 1300 Coupe van 1978 met 105.000 Km op de teller. De auto verkeert in een zeer nette staat en is ook technisch zeer goed onderhouden. De auto is in 2004 geïmporteerd en het blijkt uit de papieren dat de auto sindsdien in de winterperiodes geschorst is. Bij de auto zitten de originele Italiaanse boekjes en uit de laatste keuringsrapporten zijn er geen gebreken ontdekt. De auto heeft nog APK tot april 2021.

De Lancia Beta Coupe werd in 1973 gepresenteerd met een 1.6 en een 1.8 motor. En in 1976 werd ook de 1.3 (1301 cc met 84 pk) motor, met een enkele carburateur, leverbaar in de Beta Coupe.

Het interieur is zeer netjes en onbeschadigd! Verder is de Beta Coupe rijk uitgerust, zo zijn de hoofdsteunen niet alleen verstelbaar in hoogte maar is ook kantelbaar voor een comfortabele zitpositie. Ook heeft Lancia gedacht aan het comfort voor de inzittende die achterin in de auto plaats mogen nemen. De Beta Coupe beschikt dan ook over de zij klapramen. Het dashboard is bijzonder excentriek gestyled wat overeenstemt met Lancia.

Doordat de auto in de winterperiodes is geschorst, is de carrosserie onaangetast en in één perfecte staat. De bodem is keihard en ziet er nog zeer fris en fraai uit. Kortom een zeer fraaie en bijzondere Beta Coupe waarmee u van de nostalgie kunt genieten.

De auto staat rijklaar voor u en heeft een APK tot 14-04-2021 !!!!

Wilt u meer informatie ontvangen of de auto bezichtigen, neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Merk Lancia
Model Beta
Kilometerstand Km 105.812 Km afgelezen.

Vergelijkbare Auto's