Fiat 130 Coupé 3200

Betreft een zeer chique en luxueuze Fiat 130 Coupé 3200 van 1972 met 49.132 Km op de teller. De auto verkeert in een zeer nette staat even als het magnifieke interieur, dat gestyled is met velen chromen en houten details. Dankzij de lederen zetels zit u als een koning achter het stuurwiel en door de handgeschakelde versnellingsbak krijgt u de beleving van het rijden met de 3238cc V6 die 165 pk levert.

Van de Fiat 130 Coupé, ontworpen door Pininfarina, zijn er slechts 4.493 exemplaren geproduceerd tussen 1971 en 1977. Waarvan er slechts een aantal zijn geleverd met lederen zetels en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De meeste exemplaren zijn geleverd met stoffen bekleding en een drietraps automaat.

Wilt u deze auto zelf ervaren of eerst meer informatie, neem dan gerust contact met ons of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken en u zelf te overtuigen van de kwaliteit van onze auto’s, die ook internationaal gezien scherp zijn geprijsd.

U bent van harte welkom !
Montagna d’Oro verkoopt aan zijn relaties klassieke Italiaanse auto’s, die in uitstekende staat verkeren. Dat is dan ook ons motto: “Kwaliteit, originaliteit en Service”. Italiaanse Klassieke auto’s te koop!

Brandstof Benzine
Merk Fiat
Model Croma
Kilometerstand Km 49.132 Km

Vergelijkbare Auto's