Alfa Romeo SZ 3.0 Sprint Zagato

“il Mostro” ook wel genoemd “Het Monster”. Betreft een unieke Alfa Romeo SZ 3.0 Sprint Zagato van 1991 met slechts 53.000 Km op de teller. De Alfa Romeo SZ werd in gelimiteerde oplagen gebouwd tussen 1989 en 1993 door “Carrozzeria Zagato”, een Italiaans designbureau en producent van autocarrosserieën. De auto die wij aanbieden is nr. 892 en verkeert in een bijzonder nette staat die ook fantastisch stuurt en rijdt.

Het interieur ziet er zeer chique en fraai uit. De echt lederen kuipstoelen zitten erg comfortabel en sportief. De stoelen zijn met de hand bekleed en prachtig afgewerkt. De auto is oorspronkelijk een demomodel geweest van JBL, die de audio speakers, versterker en een subwoofer geplaatst heeft voor een unieke audio beleving.. Kenmerkend is dat de SZ vanuit het interieur in hoogte te verstellen is.

De kilometerstand van de auto is origineel en de eerste Nederlandse eigenaar heeft de auto in zijn bezit gekregen met een kilometerstand van 10.000Km. Daardoor ziet de auto er als nieuw uit en is technisch in een optimale staat. De auto staat dan ook rijklaar voor u in de showroom.

De kleur “Alfa Rosso” is standaard geleverd op de SZ. De Alfa SZ beschikt over een 3,0 liter V6 turbo met een vermogen van 210 pk en een koppel van 245 Nm. De SZ heeft een topsnelheid van 250 km/u en een 0-100 km/u sprint van 7 seconden.

We kunnen over deze auto nog een heel uitgebreid verhaal schrijven maar doen dat niet. Als u belangstelling voor de auto heeft kunt u hem het beste in het echt komen bekijken in onze prachtige showroom. De Italiaanse espresso staat voor u klaar.

Merk Alfa Romeo
Model SZ
Kilometerstand Km 53.241

Vergelijkbare Auto's