Alfa Romeo Alfetta GTV 2.0

Een bijzonder mooie Alfa Romeo Alfetta GTV 2.0 met slechts 31.117 Km (Aantoonbaar) op de teller. De auto verkeert in nieuw staat en is technisch zeer goed onderhouden (een map met facturen ter inzage). De auto beschikt over een prachtige GTV6 interieur.

Op basis van de in 1972 geïntroduceerde Alfetta introduceerde Alfa Romeo in 1974 de door Giugiaro ontworpen 4 persoons GT/GTV coupe. In eerste instantie met alleen een 1.8L die later werd vervangen door een 1.6L en 2.0L. De grote facelift volgde in 1980 waarbij de auto werd aangepast naar de toen geldende mode. Kunststof bumpers en zij beplating vervingen het voorheen gemonteerde chroom en het interieur werd zakelijker. De geweldige 2.0L Nord motor bleef, ernaast kwam een nieuwe ster, de GTV6, een instant klassieker.

De door ons aangeboden auto is uit Frankrijk afkomstige Alfetta GTV 2.0 wat direct verraden wordt door de gele koplampen in de scherp gelijnde neus. Een schooldirectrice deed haarzelf de auto cadeau in 1983. Ze gebruikte de auto maar sporadisch, de 31117 kilometer op de teller zijn dan ook volledig gedocumenteerd en origineel. Aangezien er wat kleinere beschadigingen in het lakwerk zaten hebben we besloten om de auto opnieuw te spuiten, de auto is nu werkelijk als nieuw!

Bent u op zoek naar een klassieke Alfa Romeo in een sensationele toestand, schroom dan niet om dit prachtexemplaar te komen bekijken. Neem plaats in het sportieve zwarte GTV6 interieur en geniet van alle prachtige details, het stuur, de meters, de stoelen met “tennisracket” hoofdsteunen die zo kenmerkend waren voor sportieve auto’s in de jaren 80 en nog veel meer. Geniet van de krachtige en betrouwbare 2.0L Nord motor. Een grijns van oor tot oor en bewonderende blikken zullen uw deel zijn!

Wilt u deze auto zelf ervaren of eerst meer informatie, neem dan gerust contact met ons of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken en u zelf te overtuigen van de kwaliteit van onze auto’s, die ook internationaal gezien scherp zijn geprijsd.

U bent van harte welkom !
Montagna d’Oro verkoopt aan zijn relaties klassieke Italiaanse auto’s, die in uitstekende staat verkeren. Dat is dan ook ons motto: “Kwaliteit, originaliteit en Service”. Italiaanse Klassieke auto’s te koop!

Merk Alfa Romeo
Model GTV 2000
Kilometerstand Km 31.117 Km

Vergelijkbare Auto's