Alfa Romeo GTV 1750 Veloce

Zojuist binnen gekomen. Een prachtige en bijzondere Alfa Romeo GTV 1750 van 1968 met 100.639 Km op de teller. De auto verkeert in een nette staat! Het elegante Bertone design, de onderscheidende details en het kenmerkende motorgeluid zorgen ervoor dat de Alfa Romeo Bertone 1750 Veloce een bijzonder gewilde auto is geworden en door velen gezien wordt als het hoogtepunt van de jaren zestig GT’s van Alfa. Met een vermogen van 122 PK, 0-100 km/h ruim onder de tien seconden en een topsnelheid van meer dan 190 km/h heeft de auto de prestaties dat past bij zijn sportieve look.

De auto beschikt over een bijzonder en prachtig interieur dat de auto zeer bijzonder maakt. Het rijgedrag van een 1750 Veloce is magnifiek en je voelt de intentie en de acceleratie van de wel bekende en zeer sterke Alfa Nord motor.

Wij bieden aan een 1e serie Alfa Romeo GTV 1750 Veloce met 100.639 Km aan in een nette staat. De 1750 Veloce is een unieke en karakteristieke auto.

Wilt u deze auto zelf ervaren of eerst meer informatie, neem dan gerust contact met ons of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken en u zelf te overtuigen van de kwaliteit van onze auto’s, die ook internationaal gezien scherp zijn geprijsd.

U bent van harte welkom !
Montagna d’Oro verkoopt aan zijn relaties klassieke Italiaanse auto’s, die in uitstekende staat verkeren. Dat is dan ook ons motto: “Kwaliteit, originaliteit en Service”. Italiaanse Klassieke auto’s te koop!

Merk Alfa Romeo
Model GTV 1750 Veloce
Kilometerstand Km 100.639 Km

Vergelijkbare Auto's