Alfa Romeo Alfetta GTV6 2.5 1e serie

Een schitterende Alfa Romeo Alfetta GTV6 2.5 van 1983 met 38.000 Km op de teller (afgelezen). In 1981 werd de GTV6 geïntroduceerd en was meteen een succes.

Betreft een 1e serie GTV6 die in een zeer nette staat verkeert! De auto is groot gedocumenteerd en is zeer goed onderhouden! Zo heeft de auto recent in januari groot onderhoud gehad waarbij de motor gereviseerd is. De bodem van de auto is in originele staat wat zeer bijzonder is.

Het sportieve GTV6 2e serie interieur is geheel origineel en heeft enkele kleine gebruikssporen. De auto is deels gerestaureerd maar compleet origineel gehouden met de originele Alfa Romeo Campagnolo velgen. De carrosserie van de auto is zeer strak en de lak verkeert in een uitmuntende staat!

Wilt u deze auto zelf ervaren of eerst meer informatie, neem dan gerust contact met ons of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken en u zelf te overtuigen van de kwaliteit van onze auto’s, die ook internationaal gezien scherp zijn geprijsd.

De auto staat er rijklaar bij en heeft een APK tot 19-09-2021.

U bent van harte welkom !
Montagna d’Oro verkoopt aan zijn relaties klassieke Italiaanse auto’s, die in uitstekende staat verkeren. Dat is dan ook ons motto: “Kwaliteit, originaliteit en Service”. Italiaanse Klassieke auto’s te koop!

Merk Alfa Romeo
Model GTV6
Kilometerstand Km 38.000 Km afgelezen.

Vergelijkbare Auto's