Alfa Romeo Alfetta 2000 GTV

Een sublieme Alfa Romeo Alfetta 2000 GTV van 1978 met 97.000 Km op de teller. Betreft een Alfetta GTV in een uitmuntende staat! Zowel de bodem als de carrosserie is punt gaaf en de dorpels zijn keihard. De Alfetta staat bekend om zijn gevoeligheid voor roest maar deze Alfetta is geheel roest vrij en ziet er in het geheel erg subliem uit.

De auto is technisch zeer goed onderhouden en de auto rijdt fantastisch, mede door de gewichtsverdeling die Alfa heeft toegepast op de Alfetta. Het interieur van de Alfetta is zeer kenmerkend met de toerenteller los van de teller console. Het interieur heeft zeer lichte gebruikssporen en de beige bekleding is helaas licht verweerd. Ondanks dat zitten de stoelen zeer comfortabel.

De auto zit bomvol met vele details zoals het chroomwerk dat er ook fraai uitziet. De auto heeft Nederlands kenteken en APK tot 01-09-2020 en staat voor u rijklaar. Kortom een zeer mooie Alfetta GTV waar u zo kunt instappen en rijden.

De Alfetta GTV is een zeer populair model en zeer geliefd onder de Alfisten. Op basis van de in 1972 geïntroduceerde Alfetta introduceerde Alfa Romeo in 1974 de door Giugiaro ontworpen 4 persoons GT/GTV coupe. In eerste instantie met alleen een 1.8L die later werd vervangen door een 1.6L en 2.0L.

Merk Alfa Romeo
Model Alfetta
Kilometerstand Km 97.000 Km

Vergelijkbare Auto's