Alfa Romeo Alfasud 1.2 2e serie

Een prachtige 2e serie Alfa Romeo Alfasud 1.2 van 1981 met slechts 60.395 Km op de teller. De auto is zeer netjes gehouden en verkeert in een uitzonderlijk nette staat.

De reacties op de Alfasud waren zeer positief: De auto zag er goed en sportief uit, reed goed en had relatief veel ruimte binnenin. Het exemplaar die wij aanbieden is geheel roest vrij en verkeert in een uitzonderlijk nette staat. De ivoor kleur (Avorio AR 129) staat chique bij deze Alfasud in combinatie met het bruine stoffen interieur dat ook zeer netjes is gehouden.

De Alfasud rijdt fantastisch en u geniet van het snerpend geluid van de 68 pk 1.2 boxer motor.

Wilt u deze auto zelf ervaren of eerst meer informatie, neem dan gerust contact met ons of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken en u zelf te overtuigen van de kwaliteit van onze auto’s, die ook internationaal gezien scherp zijn geprijsd.U bent van harte welkom ! Montagna d’Oro verkoopt aan zijn relaties klassieke Italiaanse auto’s, die in uitstekende staat verkeren. Dat is dan ook ons motto: “Kwaliteit, originaliteit en Service”. Italiaanse Klassieke auto’s te koop!

Merk Alfa Romeo
Model Alfasud
Kilometerstand Km 60.395

Vergelijkbare Auto's