Facebook:

Ons bedrijf:

Over ons

15 jaar geleden is Montagna d’Oro ontstaan. De naam is de Italiaanse vertaling van mijn achternaam Goudberg. Destijds ben ik begonnen in een klein huur pand en langzaam maar zeker groeide de collectie klassieke Italiaanse auto’s. Inmiddels is… — lees meer

Nieuwe aanwinsten:

Stalling klassiekers

Montagna d’Oro, specialist in Italiaanse klassiekers en sportwagens zit centraal in Noord Nederland. In onze showroom in Oosterwolde hebben we ruimte gereserveerd voor betaalbare, professionele en veilige stallingplaatsen voor klassiekers en sportwagens. Net zoals bij onze collectie auto’s staat ook hierbij kwaliteit en optimale service voorop.

Het is mogelijk uw klassieker of sportwagen bij Montagna onder optimale condities te stallen al v.a. € 50,- per maand, het hele jaar door als u dat wenst. De stallingsplaatsen zijn verwarmd en beveiligd, hebben camerabewaking en zijn en niet voor derden toegankelijk.

Stalling klassiekers

Het is mogelijk uw klassieker of sportwagen bij Montagna onder optimale condities te stallen al v.a. € 50,- per maand

Lees verder

Locatie

In dit fraaie pand kunnen we de collectie optimaal presenteren met passie voor de klassieke Italiaanse auto's en een stukje Italië.

Lees verder

Consignatie

Montagna d'oro wilt uw klassieke auto graag verkopen en biedt u de mogelijkheid de auto bij ons in consignatie te geven.

Lees verder