Facebook:

Ons bedrijf:

Over ons

15 jaar geleden is Montagna d’Oro ontstaan. De naam is de Italiaanse vertaling van mijn achternaam Goudberg. Destijds ben ik begonnen in een klein huur pand en langzaam maar zeker groeide de collectie klassieke Italiaanse auto’s. Inmiddels is… — lees meer

Nieuwe aanwinsten:

Homepage

Welkom bij Montagna d'Oro, al 15 jaar specialist in Klassieke Italiaanse auto's, sportwagens, youngtimers en scooters van topkwaliteit. Door een uitgebreid netwerk in binnen - en buitenland kunnen we een steeds wisselende collectie van hoge kwaliteit presenteren.

Ook verkoop in consignatie van uw klassieker of sportwagen behoort tot de mogelijkheden.

In onze prachtige nieuwe showroom in Oosterwolde treft u ook een collectie miniaturen, boeken, folders, onderdelen en onderhoudsproducten aan, die binnenkort ook te bestellen zijn via onze webshop.

Neem even de tijd om rond te kijken op onze nieuwe website! Staat er niet bij wat u zoekt, laat het ons weten wellicht kunnen wij middels een zoekopdracht uw droomauto voor u vinden.

Wij nodigen u graag uit om langs te komen in Oosterwolde en onze collectie zelf te ervaren.

Te genieten van de Lancia's, de Alfa Romeo's, de Fiats, de Ferrari's, de Autobianchi's en de Innocenti's van een voorbije tijd.

 

We bereiden graag een echte Italiaanse espresso voor u!

 

Stalling klassiekers

Het is mogelijk uw klassieker of sportwagen bij Montagna onder optimale condities te stallen al v.a. € 50,- per maand

Lees verder

Locatie

In dit fraaie pand kunnen we de collectie optimaal presenteren met passie voor de klassieke Italiaanse auto's en een stukje Italië.

Lees verder

Consignatie

Montagna d'oro wilt uw klassieke auto graag verkopen en biedt u de mogelijkheid de auto bij ons in consignatie te geven.

Lees verder