Facebook:

Ons bedrijf:

Over ons

15 jaar geleden is Montagna d’Oro ontstaan. De naam is de Italiaanse vertaling van mijn achternaam Goudberg. Destijds ben ik begonnen in een klein huur pand en langzaam maar zeker groeide de collectie klassieke Italiaanse auto’s. Inmiddels is… — lees meer

Nieuwe aanwinsten:

Consignatie

Montagna d'Oro wilt uw Italiaanse klassieke auto graag verkopen en biedt u de mogelijkheid de auto bij ons in consignatie te geven.

Wij bieden de auto in ons uitgebreid netwerk in binnen - en buitenland aan. De auto wordt in onze beveiligde showroom met een totale oppervlakte van 1200 m2 geplaatst dat dagelijks bezoekers trekt.In overleg met u wordt de verkoopprijs bepaald en de onderliggende afspraken worden aan u schriftelijk bevestigd.

Zelf als particulier de auto aanbieden aan de markt is niet altijd even eenvoudig en kost meestal veel tijd en energie. Ook de kosten voor het aanbieden van de auto kan gepeperd zijn naast de gevaren van loerende criminelen.

Montagna d'Oro verkoopt aan zijn relaties klassieke Italiaanse auto's, die in uitstekende staat verkeren. Dat is dan ook ons motto: "Kwaliteit, originaliteit en Service".

Het kan zijn dat u nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt. Aarzel niet om contact op te nemen met ons.

Stalling klassiekers

Het is mogelijk uw klassieker of sportwagen bij Montagna onder optimale condities te stallen al v.a. € 50,- per maand

Lees verder

Locatie

In dit fraaie pand kunnen we de collectie optimaal presenteren met passie voor de klassieke Italiaanse auto's en een stukje Italië.

Lees verder

Consignatie

Montagna d'oro wilt uw klassieke auto graag verkopen en biedt u de mogelijkheid de auto bij ons in consignatie te geven.

Lees verder